2009. március 4., szerda

3sz - Városmajor

Ma egy kicsit bedupláztam: mielőtt még elmentem volna Kova tornatermi edzésére, gondoltam, kifutom magam kicsit a Városmajorban, egy jó kis 3sz versenyen. Mint utóbb kiderült, többen gondoltuk így a csoportból :)

A Torz-o pályát nem mertem bevállalni, pedig így utólag megnézve Eszti térképét (Ő azt futotta), valószínű elbírtam volna vele. No mindegy, eleve ezt a 2700m-es pályát terveztem, azt is futottam.

Nagy variációk itt nem születtek (mert hát mitől?), persze u
gyanaz a kerítés ami megtréfált tavaly ősszel, idén is megkísértett, a 4-es fele menet egy átvágás reményében hamarabb elkunkorodtam, és itt vissza kellett korrigálni. Ettől eltekintve simán ment minden, igyekeztem nyomni ahogy tudtam, szerintem egy perc maradhatott benne maximum.

Így most 18perc lett a vége (tavaly 500m-rel hosszabb pályán 5és fél perccel futottam többet, tehát egyértelműen látszik a fejlődés). Ez a 11. helyet jelentette az 55 célba érkezett versenyző közül. Az átlagpulzus 1 perc alatt 180-ra ment, és ott is maradt végig.

Továbbra is nagyon szeretem ezeket a szerdai etűdöket :)






2 megjegyzés:

  1. Ezeket a szerdai derbiket nagyon irigylem. :)

    VálaszTörlés
  2. Nincs olyan messze Tatabánya, és a vonat pont a délibe rakott volna le, onnan pont egy kis bemelegítés a Városmajor ;)

    VálaszTörlés

Figyelem! A név nélkül küldött hozzászólások törlésre kerülnek! Ha a "névtelen" típust választod, akkor a szövegmezőben van lehetőséged aláírni.