2009. október 28., szerda

Városmajori 3sz

Bemelegítésként a hétvégi Eger GP-re jól jött egy kis sprint edzés a Városmajorban. Hosszú idő után ismét találkozhattam Szász Peti haverommal, ami nem csak azért volt jó mert dumáltunk kicsit, hanem mert így legalább futottunk egy normális bemelegítést. Persze, mivel ott volt, félig gyomorgöccsel vágtam neki a pályának, nehogy beégjek.

Minden eddiginél kevesebb iskolás és egyéb más futást akadályozó közeg/tárgy/élőlény volt a parkban, így panaszra nem lehetett ok. Az idő is kellemes volt, jól esett így október végén a rövidnadrágban és rövid ujjúban futás. És persze eléggé a mezőny elején indultam, így alig pár futó bóklászott még a parkban.

Igyekeztem jó erős tempóban futni és keveset vacakolni a pontkereséssel, ez a 18-as pontig jól is ment, 4:40-es átlagot írt ki az óra. Mivel tudtam hogy 22 pontos a pálya, és épp visszafordultam a park végén, úgy gondoltam hogy már csak vissza cikk-cakkozok 4 ponton át a célba, de áthajtva a térképet ekkor megláttam a pálya leghosszabb átmenetét a 19-es felé, plusz konstatáltam hogy még a végére bezavarnak az épületek közé. Huhh. El is hagyott minden erőm. De komolyan, egyszerűen pszichésen lelassultam, mintha kikapcsolt volna az egyik motor vagy ilyenek. És nem is akart újraindulni.

Így aztán a végére az átlag 4:55-re romlott, és bár nem mentem mellé szerencsére az utolsó 4 pont alatt sem, már nem volt az a lendületes futás mint az elején. Így aztán 18 és fél perces idővel értem be, ami a 73 beérkező közül a 16. helyet jelentette. Lényegesen jobb mint tavaly, de még mindig maradt benne magamhoz képest kb 1 perc. Hát ez van. Majd jövőre :)


2 megjegyzés:

  1. már vártam a posztot. némi (indokolatlan) büszkeséggel tölt el, hogy pressziót jelent a jelenlétem. az más kérdés, hogy 45 másodpercet kaptam tőled...
    nem teszed föl a térképet? és kiváncsi lennék a részidőkre, átküldenéd a tiédet, ha megvan?
    amúgy én nagyon élveztem a futást, ami érthető, mert tavasz óta nem volt térkép a kezemben. a pontok messziről és jól látszottak, én néhányat kicsit eldugtam volna.
    szaasz

    VálaszTörlés
  2. Tegnap már nem voltam gép előtt de ma este felrakom a részidőket!

    VálaszTörlés

Figyelem! A név nélkül küldött hozzászólások törlésre kerülnek! Ha a "névtelen" típust választod, akkor a szövegmezőben van lehetőséged aláírni.