2009. június 10., szerda

Gödöllő kupa 3sz - kisfilm

Mivel a június 10.-i Gödöllő-kupa pályájának kitűzésében aktívan segítettem Esztinek, így nem futottam a versenyen. Helyette kamerát vettem a kezembe :) a végeredmény itt láthatjátok:



Közvetlen link:
http://www.youtube.com/watch?v=cEwh5LkakY0

4 megjegyzés:

  1. Gratula! Szerintem tök jó! Ha ezt tudom,hogy ebben ilyen profi vagy, akkor felkértünk volna, hogy a szombati váltóról is csinálj egy ilyen összeállítást. Jó móka volt!

    VálaszTörlés
  2. Köszi :) tervezem hogy a későbbiekben még csinálok kisfilmet tájfutóversenyekről, illetve magáról a tájfutásról. Amikor időm lesz és ahogy alakul.

    VálaszTörlés
  3. szia(sztok), néhány szó a versenyről:
    - max respect mindenkinek, aki ilyesmire (szervezés) áldozza az idejét.
    - kafa a film
    - jóval 18:00 előtt indultam és bár beleraktam két nagy hibát (3, 6), mire odaértem, már nem volt kint a 4 + a gyűjtő előtti két pont. nyilván azt hittem, hogy én rontok, de nem voltam egyedül és egyértelmű volt, több irányból, többször ugyanoda jutottunk. ez egy kicsit elkedvetlenített
    - amúgy a pálya nekem nehéz volt a régi térkép miatt. a hosszával nem volt semmi bajom, bozótharcból lehetett volna kicsit kevesebb, dehát a HHH-n nem 100 éves bükkös van, sajnos.
    péter

    VálaszTörlés
  4. Köszi :) Én pedig fejet hajtok mindenki előtt aki végig futotta ezt a pályát, ami egyébként kora tavasszal vagy késő ősszel lenne jó, mikor kevesebb a dzsuva.

    S.

    VálaszTörlés

Figyelem! A név nélkül küldött hozzászólások törlésre kerülnek! Ha a "névtelen" típust választod, akkor a szövegmezőben van lehetőséged aláírni.