2008. december 10., szerda

Tornatermi szerda - második felvonás

Sejtettem hogy a második jobb lesz mint az első, bizonyos szempontból így is lett, de igazából nehéz volt összehasonlítani a két edzést.

Múlt héten a térképes feladat tett be a legjobban, és az most nem volt. Volt helyette medicinlabda dobálás, na az tutira bejött, de hát mindenkinek az jön be ami megy :) hehe. A futással most sem volt gond, sem a többi lábat nyúzó gyakorlattal. Pedig a zsámolyos ugrálás elsőre picit megijesztett.

Komolyan, ami a legszűkebb keresztmetszet volt az egész edzés alatt (és tágabb értelemben az egész életemben), az az izzadás. Ami ugyan marha egészséges, de amikor literszám jön mindenhonnan a víz, miközben másnak egy fél csepp sem buggyan ki a homlokán ... no az már döfi. Csípte a szemem, csúszott tőle a kezem, az alattam összegyűlt tócsákban meg a lábam csúszott ... kész görög tragédiává vált az edzés második felére.

Az egész edzés után már abszolút semmi olyan utóhatás nem volt mint egy hete, sem izomláz sem nehezen mozgó végtagok. Pont Petivel beszélgettük - aki most próbálta ki elsőre - hogy Kova nagyon jól elosztotta a gyakorlatokat az izomcsoportok között, minden egyformán dolgozott. Kíváncsi leszek a jövő hetire, ami idén az utolsó, és megint térképes feladat lesz ... nem is akármilyen :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Figyelem! A név nélkül küldött hozzászólások törlésre kerülnek! Ha a "névtelen" típust választod, akkor a szövegmezőben van lehetőséged aláírni.