2008. december 21., vasárnap

Egérke tudja merre kell menni!

Mit tegyen az ember ha éppen hiányában van a versenyeknek de még csak az edzőfutásnak is? Hát például válogasson és nézegessen térképeket, az egy nagyon jó móka. Nálam még nem releváns, mert az eddig összegyűlt 25 térképemet nem tudnám túl sokféle módon sorba rakni, de Esztinél épp most zajlott a "nagy térképválogatás", melynek keretében előkerült több száz (talán több is mint ezer?) tájfutótérkép, a világ minden tájáról, mindenféle versenyekről az elmúlt 12 évet felölelően.

És mit találtam az egyik térkép szélén? Mintegy misztikus jelként, az univerzum erőinek üzenete számomra: egy kis rajzocska került elő, melynek szereplői mintegy megszemélyesítésként utaltak ránk, és hogy milyen helyzetbe kerülnénk ha létezne olyan verseny hogy páros tájfutás :) na jó, mentségemre legyen mondva, hogy ilyen nagy testtel és barna bundával nehezebben megy a mozgás :)



(információ: a kép egy osztrák térkép oldaláról került elő)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Figyelem! A név nélkül küldött hozzászólások törlésre kerülnek! Ha a "névtelen" típust választod, akkor a szövegmezőben van lehetőséged aláírni.