2009. május 13., szerda

Oszmon kupa, Gellért-hegy

Olyan régen voltam már futni (edzeni) és versenyen (tájékozódni) egyaránt, hogy az már szégyenletes. De sajnos az április-május hónapok már évek óta a tanfolyamokról szólnak, ilyenkor alig marad idő másra.

Épp ezért örültem hogy ma végre el tudtam szabadulni. A parkolóban a kocsiból kiszállva a csepegő eső is elállt, és bár a hőmérő csak 14 fokot mutatott, pont elégnek tűnt a legvékonyabb bozótnaci és bozótfelső. Két új érdeklődővel (kolléganőm és a barátnője) érkeztem, egy kis gyorstalpaló után ők elindultak a rövid pályán. Én meg utánuk nem sokkal a hosszún.


Túl sok mindent nem vártam magamtól, azt persze nem mondom hogy túlélésre játszottam, de nem is a dicsőségért futottam, inkább csak hogy jól érezzem magam. Bakizás az ötös pontnál következett be, nagyon abból indultam ki amit a térképen láttam, azaz hogy még a fehérben van a pont, közben a dzsukkerban volt, így kétszer körbejártam a sziklát, és végül a fiatal kissrác szólt hogy a bokor aljában van a bója.

Sok másik ponton jellemző volt az, hogy hosszú másodpercek (egy alkalommal egy egész perc) kellettek a dugáshoz, a kábeltől (még a vékonyabbik részénél is) alig fért be a dugóka, és még ha tövig nyomtam sem csippant. Hogy a franc törje ki. Egyébként tetszett a pálya vonalvezetése, egy idő után azonban elfogyott a kraft, ezt mutatja a csigasebesség melletti 185, sőt néha 190-es pulzus :)


De azért mosolyogva értem célba, jól esett futni, 36 perces rokkantidővel a 33. lettem az 53 célbaérkezőből. Eszti 6 percet vert rám :) Hát, mit mondjak, eléggé össze kell kapnom magam szombaton Komlón, lehet hogy itt már csak Jedi erő segít :)


7 megjegyzés:

  1. szevasz sanyi, működik (másik gép, explorer)! szóval azt akartam kérdezni, hogy mire kell gondolnom az 1, 13 és 15-ös szimbolok alatt.
    más: mentem egy dupla fölfelét a hhh-n, másodikra 15:00 lett 171-es átlagpulzussal. cél a 13:00.
    a bokámat repülésügyileg sikerült lerendezni, nem ment a futás a mélyszántásban 30-cal, de már javul.

    VálaszTörlés
  2. szeva,

    1: pad.
    13: korlát
    15: emlékmű

    No, ezek szerint a 14-es időmet hamar megdöntöd :) legközelebb én is a 13-ra törekszem. Egyszer mehetnénk együtt, szerintem klafán húznánk egymást.

    S.

    VálaszTörlés
  3. kösz. a korlát meglepett.
    mehetünk egyet valamikor. jövő hét? nekem f6-6-tól jó általában.

    VálaszTörlés
  4. Hát nekem még a jövő hét kilőve, de utána megpróbálhatjuk :)

    VálaszTörlés
  5. az utána köv. 7 meg nekem nem jó, nem leszek bp-en. tehát utána, június elején. addig is, gyerünk edzeni!

    VálaszTörlés
  6. Hali!

    Bocsi, hogy közbeszólok, de a 13-as az villanyoszlop. Az más kérdés, hogy maga a pont a korlátra volt kötözve, de a szimból jel az villanyoszlopot jelent.

    VálaszTörlés
  7. Hoppá :) köszi a korrigálást!

    VálaszTörlés

Figyelem! A név nélkül küldött hozzászólások törlésre kerülnek! Ha a "névtelen" típust választod, akkor a szövegmezőben van lehetőséged aláírni.